Finisaje

Finisaje Premium

,, Element City Militari `` pune la dispozitia viitorilor proprietari produse inovatoare, bine concepute in conformitate cu cerintele pietei din gama premium a celor mai mari producatori de finisaje interioare si exterioare:

„Delta Studio”

De peste 20 de ani, Delta Studio reflectă pasiunea pentru locuirea de înaltă calitate printr-o gamă completă de produse și sisteme pentru amenajări de interior. În permanență adaptat la cele mai noi tendințe din lumea designului, portofoliul Delta Studio cuprinde toate produsele necesare unei amenajări inspirate. Pentru clientii nostrii am ales din portofoliul Delta Studio placile ceramice si obiectele sanitare.

„Vario Clic Premium Plus – o atingere magică în spații mult visate”

Vario Clic Premium Plus este un parchet laminat cu clasa de trafic 32, cu grosime de 8mm și dimensiuni de 132,8mm x 1203,5mm. Suprafața acestui parchet este cu model în relief, design care este patentat.

„Immergas”

„Immergars” este una din principalele firme producatoare de centrale termice pentru uz casnic si industrial.
Beneficiind de design italian, centralele termice „Immergas” sunt foarte bine cotate datorita fiabilitatii si eficientei  dovedite in timp.
De mai bine de 50 de ani, Immergas proiecteaza si produce sisteme inovative de producere a apei calde si a incalzirii.

„Salamander”

In cazul tamplariei „Salamander”, se folosesc profilele cu cea mai performanta relatie pret-calitate -fiabilitate-rezistenta. Pe scurt, „Salamander” clasa A.

 

Amenajarea spatiilor comune ale blocurilor se va realiza cu placari din granit. Granitul imbina rezistenta sporita, diversitatea texturii si aspectul rafinat.
Termeni si conditii Politica de confidentialitate ANPC